Verzekeringen

Laat je adviseren door een erkend adviseur

Leven is risico’s nemen. Maar het is wel prettig dat je voor bepaalde risico’s zekerheden kunt inbouwen. Vooral wanneer het gaat om grote beslissingen of wanneer je de gevolgen van het risico niet kunt dragen. Denk je hierbij aan de risico’s die je loopt bij je huis, auto, inkomen en pensioen. Wij bieden een compleet pakket van schade- en levensverzekeringen aan, met producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Uw voordeel? Eén contactpersoon voor al je verzekeringen met altijd de best passende dekking.

Het regelen van verzekeringen is voor de meeste mensen niet bepaald leuk. Maar het is wel een belangrijk onderwerp om serieus voor te gaan zitten. Voor jezelf, maar ook voor je naasten waarvoor je het goed geregeld wilt hebben als er iets gebeurt.

Wensen in kaart brengen

Van schadeverzekeringen voor je huis en auto tot levensverzekeringen voor je pensioen, zorg en uitvaart. Afhankelijk van je wensen kijken we wat je nodig hebt en welke maatschappij en soort dekking het beste bij jou en/ of je gezin past. Wij nemen uitgebreid de tijd om je wensen in kaart te brengen en je een passende verzekering te kunnen adviseren. Ons kantoor staat voor kwaliteit en dat vindt je ook terug in je verzekeringspakket. Naast een aantrekkelijke premie, bieden wij verzekeringspakketten aan met een zeer ruime dekking.

Full-service-verzekeringsadvies

Een goed en onafhankelijk advies waar de klant centraal staat. Zo werken wij bij Evers Financiële dienstverlening.

Wij kunnen bemiddelen voor vrijwel elke verzekeringsmaatschappij. Onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid zijn hierdoor gewaarborgd. Wij zijn een full-service-kantoor en werken voor één belang en dat is jouw belang!

Ronald Evers

Ronald Evers

Monique Verheij-Slutter

Monique Verheij-Slutter

Wendy Evers-Bultink

Wendy Evers-Bultink

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken. Of door gewoon een bezoek te brengen aan ons kantoor in Ulft.