Hypotheken

Bij Evers Financiële Dienstverlening

Een huis kopen is spannend. Gelukkig kennen wij je woonomgeving en de mogelijkheden die je hebt bij het afsluiten van een hypotheek. Wij denken met je mee over wat past bij je persoonlijke situatie en voorzien je van deskundig hypotheekadvies.

Bij het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek komt meer kijken dan de hoogte van de maandlasten en het snel regelen van de hypotheek. Je sluit de hypotheek af voor een langere tijd. Het is dus verstandig om rekening te houden met de toekomst. De hypotheeklasten moeten nu, maar ook later betaalbaar zijn. Vindt je het bijvoorbeeld belangrijk dat je in je huis kunt blijven wonen als er iets gebeurt met je inkomen?

Regionale en erkende hypotheekspecialist

Met onze Erkende Hypotheekadviseurs haal je een regionale hypotheekspecialist in huis. Wij bemiddelen voor vrijwel alle Nederlandse geldverstrekkers, verzekeraars en beleggingsinstellingen, maar hebben bij geen enkele financiële instelling een contractuele verplichting. Zo ben je verzekerd van écht objectief advies en kunnen wij je een hypotheek adviseren die het best past bij jouw persoonlijke situatie.

Hypotheek specialist

Een goed en onafhankelijk advies waar de klant centraal staat. Zo werken wij bij Evers Financiële dienstverlening.

Wij kunnen bemiddelen voor vrijwel elke geldverstrekker, bank en verzekeringsmaatschappij. Onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid zijn hierdoor gewaarborgd. Wij zijn een full-service-kantoor en werken voor één belang en dat is jouw belang!

Marian Oosterink-Wissing

Mirian Oosterink-Wissing

Mirjam Mulders-Pol

Mirjam Mulders-Pol

Rianne Daals-Helmink

Rianne Daals-Helmink

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken. Of door gewoon een bezoek te brengen aan ons kantoor in Ulft.